Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ


Πρόσκληση του  Συνδέσμου  των έν Αττική Λαγκαδινών 
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ 
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ στα ΛΑΓΚΑΔΙΑ (27 - 28 Ιουνίου)
Την Κυριακή 28 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η αρτοκλασία του Συνδέσμου μας (επί της επετείου της ιδρύσεως του) στα Λαγκάδια.

Όσοι συμπατριώτες επιθυμούν να «εκδράμουν» συμμετέχοντας σ'αυτή την πρωτοβουλία του Δ.Σ., καλούνται όπως επικοινωνήσουν μέχρι τις 10 Ιουνίου στα παρακάτω τηλέφωνα:
6944 627640 (Ιωακείμ Φιλόπουλος)
6980 786368 (Βούλα Αλεξοπούλου)
6932544313 (Μποζίκας Φώτιος)


Η μετακίνηση των συμπατριωτών θα γίνει με πούλμαν το οποίο θα αναχωρήσει το Σάββατο 27 Ιουνίου στις 10:00π.μ. από την πλατεία Καραϊσκάκη, έμπροσθεν του ξενοδοχείου Stanley, και θα επιστρέψει την Κυριακή 28 Ιουνίου το βράδυ.


Το κόστος της συμμετοχής είναι :
15€ (ανά άτομο για το πούλμαν)
50€ (το δίκλινο, για όσους επιθυμούν διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο «Κεντρικόν»).


Η αρτοκλασία θα γίνει από τον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών την Κυριακή 28 Ιουνίου μετά τη Θεία Λειτουργία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης δημοσιεύεται στην ΗΧΩ του Απριλίου.
Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι, όπως συμμετάσχουν στη διήμερη «προσκυνηματική» απόδραση στα Λαγκάδια του πατριωτικού μας Συνδέσμου.
Επίσης, την Κυριακή 28 Ιουνίου, μετά το πέρας της αρτοκλασίας, στις 11:30 πμ, το Δ.Σ. του Συνδέσμου των εν Αττική Λαγκαδινών καλεί τους συμπατριώτες στο Γυμνάσιο - Λύκειο Λαγκαδίων σε ενημερωτική «συνάντηση», με θέμα «Ενέργειες του Δ.Σ. για την αξιοποίηση του Γυμνασίου - Λυκείου -πού βρισκόμαστε σήμερα;»


Στη συνάντηση αυτή προσκλήθηκαν η Περιφέρεια, ο Δήμος Γορτυνίας, το Τοπικό Συμβούλιο Λαγκαδίων όπως επίσης και οι πατριωτικοί Σύλλογοι που ενεργοποιούνται στα Λαγκάδια προκειμένου να καταθέσουν τις απόψεις τους, αφού ενημερωθούν για τις πρωτοβουλίες του Συνδέσμου.


Η συμμετοχή όλων είναι καθοριστικής σημασίας για την επίτευξη των πατριωτικών μας στόχων γιατί
Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά !!

Δημοσίευση σχολίου