Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

σχολική γιορτή

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14-Ιουνίου 2017, η γιορτή που διοργάνωσαν οι δάσκαλοι και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Α΄δημοτικό σχολείο Λαγκαδίων

Η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική, αλλά και γεμάτη συγκίνηση ,
ο κόσμος  πολύς, με τα παιδάκια  να λάμπουν από την χαρά τους που άλλη μία σχολική χρονιά, έφτασε στο τέλος της και οι  καλοκαιρινές διακοπές που έρχονται να τους υπόσχονται χαρά, ξεγνοιασιά, ξεκούραση και παιχνίδι.

Η επιμέλεια της γιορτής με την  ιδιαίτερη φροντίδα  από τον Δάσκαλο κ. Βασίλ.Μπέτσα και την νηπιαγωγό Κατερίνα είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα .Τα ποιήματα, τα παιδικά τραγούδια και οι  παραδοσιακοί χοροί ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και Αγαπής .
Το πιο εντυπωσιακό, ήταν όταν διάβασαν οι μαθητές  αποσπάσματα από δικές τους εκθέσεις ,που ήταν ξεκάθαρη η αγάπη τους  στους δασκάλους τους καθώς και η  προσπάθεια τους , που κάτω απο  αντίξοες συνθήκες ,οι προσπαθειών τους επιβραβεύτηκαν με  ειλικρίνεια, μέσα από τις εκθέσεις τους, από τους λιλιπούτειους  πρωταγωνιστές της βραδιάς.   και ..η απερίγραπτη χαρά τους, για τις διακοπές που…. έρχονται. 

Ακολούθησε γλέντι με εκλεκτά εδέσματα που προσέφεραν οι Μητέρες των μικρών μαθητών και ατελείωτα σουβλάκια που έψηναν εκείνη την ώρα οι πατεράδες. 
καλό καλοκαίρι .


Δημοσίευση σχολίου