Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

στο Ραδιόφωνο μίλησε ο Πρόεδρος της "Δράσις" για το 11ο Καρναβάλι



Για το
11ο Λαγκαδινό Καρναβάλι τις προετοιμασίες και την ανταπόκριση του κόσμου μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Λαγκαδίων, Σταύρος Τερζής.

Ακούστε ΕΔΩ όλα, όσα είπε ο κύριος Σταύρος Τερζής...

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου ξεκινούν στα Λαγκάδια οι εκδηλώσεις για το 11ο Λαγκαδιανό Καρναβάλι, που αναμένεται να "κλέψει" την παράσταση για ακόμα μια χρονιά με την πολύτιμη βοήθεια των καιρικών συνθηκών, το πάθος του Συλλόγου Νέων Λαγκαδίων και την ιδιαίτερη υποστήριξη των κατοίκων της περιοχής, των επιχειρηματιών και των επισκεπτών.



"Δουλεύουμε εδώ και ένα μήνα για να προετοιμάσουμε αυτό το ξεχωριστό καρναβάλι, που θα αφήσει όλο τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό! " τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Λαγκαδίων, ενώ αναφέρθηκε στην πολύτιμη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας για την ομαλή έλευση των επισκεπτών οδηγών και τη στάθμευσή τους, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση στους επισκέπτες και τους διερχόμενους οδηγούς για κατανόηση και συνεργασία!



Δρώμενα για όλες τις ηλικίες, κεράσματα, τοπικές γεύσεις, στολές βγαλμένες μέσα από τους Αρκαδικούς μύθους και διάθεση για ξεφάντωμα είναι τα συστατικά, που θα κάνουν τη συνταγή του φετινού Λαγκαδιανού Καρναβαλιού επιτυχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: