Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Επειδή προκλήθηκα .......

Δεν είστε σε θέση να αλλάξετε ένα καθρέπτη στην διασταύρωση στα Λαγκάδια που έσπασε εδώ και 5 μήνες ,και υπόσχεστε Λαγούς με πετραχήλια ????
Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη κου Γιαννακούρα για τα σκουπίδια και την παράκαμψη  στα 
Λαγκάδια...

<< Επειδή προκλήθηκα .......(απάντηση του κου Γιαννακούρα στην εκδήλωση της Παγγορτυνιακής)


στη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Παγγορτυνιακής Ένωσης για τα σκουπίδια με αφορμή τα προβλήματα που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα στη Γορτυνία, επεσήμανα κάποια πράγματα και κατέστησα σαφές πως μόνο με την υπογραφή της σύμβασης θα λυθεί το πρόβλημα.

Πρέπει η Κυβέρνηση άμεσα να υπογράψει τη σύμβαση ώστε να προχωρήσουμε στη διαχείριση των απορριμμάτων, διαφορετικά το πρόβλημα θα παραμένει και τα σκουπίδια θα μένουν στους δρόμους, αφού οι χωματερές έκλεισαν.


Όλα τα άλλα οφείλονται σε άγνοια, σε ιδεοληψίες και αγκυλώσεις και προκαλούν αδιέξοδο στις τοπικές κοινωνίες.

Εμείς κάναμε το χρέος μας και πρέπει η Κυβέρνηση να βάλει την τελική υπογραφή για να λυθεί το πρόβλημα.

Και να διευκρινίσω και κάτι για τον δρόμο των Λαγκαδίων -η παράκαμψη είναι έργο του Υπουργείου. Εμείς θα φτιάξουμε την γέφυρα και μέχρι το Καλοκαίρι θα είναι έτοιμη. Αρμοδιότητά μας είναι το επαρχιακό δίκτυο και εκεί παρεμβαίνουμε με όσα χρήματα έχουμε >>

Κύριε Αντιπεριφερειάρχη ,δεν νομίζω ότι τόσα χρόνια περιμένατε να υπογράψει κάποια απο τις Κυβερνήσεις για τα σκουπίδια , δεν πιστεύω ότι η μεριμνά σας είναι τη θα σας υπογράψει η κάθε κυβέρνηση , εσείς εξαγγέλλεται Έργα και υποδομές και δεν μνημονεύετε υποσχέσεις απο άλλους μέχρι τώρα .

Δεν είστε σε θέση να αλλάξετε ένα καθρέπτη ,που κινδυνεύουν καθημερινά ζωές ,στην διασταύρωση στα Λαγκάδια που έσπασε εδώ και 5 μήνες ,και υπόσχεστε Λαγούς με πετραχήλια ????

Δημοσίευση σχολίου