Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2012


ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2012 – «ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία» – Για τρίτη συνεχή χρονιά


Ο Δήμος Γορτυνίας, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας και ο Σύλλογος Δρομαίων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ), με την υποστήριξη του Μουσείου «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» και του Πολιτιστικού Κέντρου Βαλτεσινίκου, θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 13 Μαΐου 2012, αγώνα δρόμου αφιερωμένο στον Μίκη Θεοδωράκη.

Η εκδήλωση διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι ο ανώμαλος λαϊκός αγώνας δρόμου μήκους 24,3 χιλιομέτρων, με ελεύθερη συμμετοχή δρομέων και των δύο φύλων.
Η ώρα εκκίνησης έχει προγραμματιστεί για τις 10:30 το πρωί με αφετηρία την Ζάτουνα και σημείο τερματισμού το Βαλτεσινίκο και καθ΄ όλο το μήκος της θα υπάρχουν σημεία ελέγχου με παρατηρητές.. Η πλήρης διαδρομή του αγώνα είναι Ζάτουνα – Δημητσάνα – Καρκαλού – Καμπέας – Σανατόριο Μάννας – Βαλτεσινίκο.
Ο Αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες άνω των 18 ετών. Δηλώσεις συμμετοχής και λεπτομέρειες για τον αγώνα θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.anatrexo.gr.
Οσοι επιθυμούν να βοηθήσουν εθελοντικά στη διοργάνωση του παραπάνω αγώνα να επικοινωνήσουν με τον Δήμο Γορτυνίας στο τηλέφωνο 2795360330

ΠΗΓΗ : ARCADIA LIVE

Δεν υπάρχουν σχόλια: