Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Γ.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 

Προοπτικές Ανάπτυξης της Γορτυνίας

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
Το Ετήσιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 6-8 Απριλίου, με τιμώμενη περιοχή την Περιφέρεια Πελοποννήσου,
επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος. Ο Δήμαρχος ξεναγήθηκε από τους διοργανωτές στους χώρους της έκθεσης και ειδικότερα στα περίπτερα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου είχε σύντομη συνάντηση και συνομιλία με τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με τον Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη.
Από την παρουσία στην έκθεση δόθηκε επίσης η ευκαιρία, για συνομιλίες και ενημέρωση από παραγωγούς και επιχειρηματίες που σχετίζονται με τα προϊόντα του Ελαιολάδου και της Ελιάς, βασικού παραγωγικού στοιχείου της Γορτυνίας.
Στα πλαίσια της παρουσίας στο Φεστιβάλ, ο Δήμαρχος παραχώρησε συνέντευξη για την τοπική παραγωγή, τα προϊόντα και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της Γορτυνίας, σε ειδικό τηλεοπτικό συνεργείο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις προοπτικές ανάπτυξης της Γορτυνίας, με την συνεργασία πρωτογενούς (αγροτικού και κτηνοτροφικού), δευτερογενούς (μεταποίηση, τυποποίηση και πιστοποίηση) και τριτογενούς τομέα (τουρισμός και πολιτισμός).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: